Aerial view of solar panels on a sunny day. Power farm producing clean energy.
Aerial view on the solar panel. Technologies of renewable energy sources. View from air. Industrial landscape during sunset. Technologi - image

ВИЖТЕ КАК РАБОТИ

Инвестиране във фотоволтаични ферми

Вие сте инвеститор и търсите нов инвестиционен проект? Фотоволтаичните ферми са идеалното решение! Създайте фотоволтаични електроцентрали и печелете пари от слънчева енергия. Свържете се с представител на LPR Energy и ние ще ви помогнем да изберете място, да създадете идеен проект за слънчева електроцентрала. Заедно ще извършим икономически анализ, за да определим очакваната възвръщаемост на инвестицията. Ще проектираме и изградим инсталацията, като се съобразим с вашите индивидуални нужди.

ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ

ФОТОВОЛТАИЧНИ ФЕРМИ

Това са инсталации с мощност от няколко десетки киловата до няколко мегавата. Това е наземна инсталация, изградена за производство и разпределение на електроенергия към електропреносната мрежа. Фермата може да бъде изградена върху земя с площ около 2 хектара или повече, за предпочитане равна и ориентирана на юг. Земята, върху която ще бъде изградена инсталацията, трябва да бъде на разстояние до 200 m от електропровод и да не е в близост до сгради и дървета, които могат да ограничат достъпа на слънчева светлина.

Нашите предимства

Какво ще спечелите?

Инвестиции

Спечелете пари от слънчева енергия. Нормата на възвръщаемост на инвестицията е много по-привлекателна от лихвените проценти, които се предлагат на пазара на депозити.

Изчерпателна услуга

Ние предлагаме индивидуален подход към текущите проекти. Ние ще се погрижим за системната поддръжка и обслужване на инсталациите.

Качество

Ще получите продукт с най-високо качество. Ние работим само със сертифицирани продукти, които най-добре отговарят на вашите нужди.

Безопасност

Нашите продукти се предлагат с гаранция, която гарантира работата на фотоволтаичните панели. Можете да бъдете спокойни.

Започнете да печелите пари от фотоволтаици!

Срещнете се с нашият консултант и разберете как да започнете да инвестирате във фотоволтаични ферми.