Популярни въпроси

Тук ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси.

В LRP Energy ще намерите цялостно обслужване на клиентите – от планирането до монтажа и следпродажбената грижа. Как работи? Специалистите на LRP Energy ще започнат с това да се уверят, че инсталацията отговаря на вашите нужди, ще планираме дизайна и всички необходими работи. След като инсталацията бъде завършена, ние ще се погрижим и за вас. Ще потвърдим вашата фактура и ще проверим дали инсталацията работи според плана.

Създадохме оферта, достъпна за всички в цяла България. Разполагаме с консултанти и монтажници във всеки регион на страната. Компанията ни се разраства бързо, така че скоро ще бъде възможно да се възползвате от нашата оферта и в други европейски страни.

Изпратете имейл до oficina@lrpenergy.com
оставете телефонния си номер и ние ще се свържем с вас, за да ви предоставим оферта и да уговорим индивидуална среща.

MWT е новаторска технология във фотоволтаиката, която заменя сребърните ленти на повърхността на панелите с обратен проводящ слой с обемни електроди.

Панелите MWT се характеризират с висока производителност, по-висока ефективност, ниска степен на деградация на модула и липса на съдържание на олово.

Хибридният инвертор може да работи едновременно с обществената мрежа и да създаде инсталация за захранване на мрежата, работеща със съхранение на енергия. Технологиите, използвани в хибридните инвертори на Solis, са едни от най-новите на пазара и са предназначени да осигурят сигурност, както и защита в случай на прекъсване на електрозахранването.

– без съхранение – в случай че производството на фотоволтаична енергия надхвърля текущото потребление, излишъкът се съхранява в електрическата мрежа, откъдето можете да го получите за себе си в система от отстъпки. Като потребител получавате отстъпка:

– 0,8 kWh за всеки 1 kWh произведена енергия (за инсталации с мощност до 10 kW),

0,7 kWh за всеки 1 kWh произведена енергия (за инсталации от 10 до 50 kW).

– със съхранение – когато производството на фотоволтаична енергия надвишава текущото потребление, излишъкът се съхранява в съоръжение за съхранение, откъдето можете да си вземете 100% от него. Ако хранилището е напълно заредено, излишната енергия ще отиде в мрежата, откъдето 80% от нея ще се върне при вас.”

· 0,8 kWh por cada 1 kWh de energía producida (para instalaciones de hasta 10 kW),
· 0,7 kWh por cada 1 kWh de energía producida (en el caso de instalaciones de 10 a 50 kW).

Con almacenamiento: si la producción de energía a partir de fotovoltaica supera el consumo actual, el excedente se almacena en el almacén, desde donde se puede recoger al 100%. Si el almacén está completamente cargado, la energía sobrante irá a la red, el 80% de la cual te será devuelta.

Фотоволтаичните клетки са силициеви пластини, които преобразуват светлинните лъчи в електричество. Силицият, малък елемент с голяма мощност, събира и преобразува светлинните лъчи от цялата повърхност на панелите.

Годишният добив на енергия е 1 000 kWh от 1 kWp, но много зависи от местоположението и слънчевото греене на панелите.

Излишната енергия, която произвеждате, отива в мрежата. Благодарение на действащите правила за таксуване на енергията, при нужда можете да вземете 80% от електроенергията си от мрежата безплатно. Благодарение на двустранния електромер знаете колко спестявате.

Ако обаче искате да направите инвестицията си още по-изгодна, съхранението на енергия е за вас. Ще съхранявате произведените през деня излишъци, които можете да използвате вечерта или през нощта, когато производството спре.

Енергията се връща в мрежата – вашата естествена батерия. Ако е необходимо, можете да вземете до 80% от електроенергията си от нея безплатно. С двустранния електромер знаете колко спестявате. С домашната фотоволтаична система подпомагате опазването на околната среда, като намалявате дела на енергията от, например, въглищните мини.

Инсталацията от LRP Energy е 100% безопасна, екологична, функционална и се вписва в идеологията на интелигентния дом.

Производителят предвижда 30-годишен живот на слънчевите панели, но в Европа има слънчеви инсталации с много по-дълъг живот. Освен това можем да ви дадем допълнителна обща гаранция за всички компоненти на фотоволтаичната инсталация, включително и за монтажа.

Производството на електроенергия е един от основните източници на замърсяване на околната среда. Избирайки слънчевата енергия и офертата на LRP Energy, вие се грижите за околната среда и за бъдещето на вашите близки. За 25 години използване на фотоволтаична инсталация ще „засадите” няколко хиляди дървета, ще спестите 5 басейна вода и ще избавите света от 180 тона токсичен CO2.

Фотоволтаичната инсталация и енергията от слънцето означават намаляване на таксите за електроенергия почти до нула. Фиксираните такси за разпределение и използване на мрежата ще останат в сметките ви.